23948sdkhjf

Erfaren møbelmand lancerer nyt møbelkoncept

Erfaren møbelmand lancerer nyt møbelkoncept, BoShop, der kombinerer vestlig kvalitet med dygtigt håndværk fra Østen. Uden fordyrende mellemled og i kraft af internetbaseret salg er det gjort muligt at sælge virkelige kvalitetsmøbler til en pris, hvor også den almindelige dansker kan være med.
Møbler designet og forarbejdet i den bedste kvalitet, som vi kender det i den vestlige verden. Lave priser, som kendetegner Østens dygtige håndværkere. Når man som BoShop samtidig skærer de fordyrende mellemled væk og udelukkende sælger møblerne via nethandel, er det pludselig blevet realistisk at anskaffe sig lige præcis de møbler, man går og drømmer om.

Møblerne kan naturligvis opleves ved at klikke ind på BoShop.dk, men man har også muligheden for at fornemme den høje kvalitet og store funktionalitet på nærmeste hold. Man kan besøge BoShops showroom i VibyCentret i Århus, hvor der er åbent Mandag, Onsdag, og Fredag kl 10-1730 og om lørdagen fra 10 til 14. Er det svært at nå frem til showroomet i Viby indenfor den normale åbningstid, er der desuden mulighed for på forhånd at aftale et uforpligtende møde på det tidspunkt, der passer familien bedst.

Folkene bag
Det er den erfarne møbelmand Christopher Eis, der efter 16 års arbejde i møbelbranchen har gjort alvor af sin idé om at holde priserne på kvalitetsmøbler nede på et niveau, hvor også den almindelige dansker kan være med. Han har allieret sig med reklamemanden Jesper Thorup, så de to nu er indgået i et kompagniskab, hvor Christopher Eis tager sig af salg, indkøb, logistik osv., mens Jesper Thorup står for markedsføringen og administrationen.

Design, funktion, kvalitet
BoShop sælger udelukkende møbler hvor design og funktion går op i en højere enhed. Det gælder f.eks. spiseborde med skjulte udtræk i begge ender, der nemt kan betjenes af 1 person. Eller sofaer med justerbart ryg- og armlæn, som giver den ultimative komfort, når man skal slappe af.

Alle BoShops møbler bliver fremstillet efter gamle håndværksmæssige traditioner. Borde, skænke og stole bliver sågar håndlavet og tilpasset af faguddannede snedkere.

Kilde: BoShop

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109