23948sdkhjf

Nye ejere skal forløse potentialet hos Arkas

Port- og dørproducenten har fået nye ejere, der vil booste markedsføringen.
Arkas porte og døre skal ud i alle landets trælaster og byggemarkeder. Det er den nye ejergruppes strategi, efter de har købt virksomheden af den tidligere ejer Henning Jensen.
Virksomheden producerer trædøre, branddøre, ledhejseporte samt vippeporte og har hjemme i Rask Mølle.

- Arkas har baglandet i orden, og nu skal vi ud og markedsføre produkterne og virksomheden, fortæller Michael Dommerby, der indtræder på direktørposten den 1. juli.

Michael Dommerby har stor brancheerfaring, og den kommende direktør er en del af den nye ejerkreds, som er samlet i Arkas Holding.

Velkørende virksomhed
Det er ikke på grund af nød, at Henning Jensen sælger virksomheden. Siden 2008 har han løftet omsætningen til det dobbelte, og i 2014-regnskabet var resultatet før skat på 2,1 millioner kroner. Der er derimod et uforløst potentiale, som han gerne vil have indfriet.

- Virksomheden er gearet til at kunne omsætte for det firdobbelte, og salgsdelen er ikke min force. Jeg har mit fokus på lean og at rydde op, fortæller Henning Jensen, der har ejet Arkas siden 2008.

For at beskytte virksomheden og medarbejderne var den tidligere ejer gennem flere processer – blandt andet ansætte en medarbejder, der kunne bringe salgsdelen videre – inden salget til investorgruppen bag Arkas Holding blev realiseret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066