23948sdkhjf

Kopiproducent ændrer taktik

Den engelske producent af kopimøbler, Classic Furniture 4 You, dropper planerne om at etablere et showroom i København. I stedet vil kopimøblerne være at finde på bl.a. danske cafeer.
Den danske møbelindustri har vist en samstemmende modstand mod den engelske kopiproducent, og det får nu Classic Furniture 4 You til at drage konsekvenserne heraf.

- Vi har modtaget en masse trusler om søgsmål fra den danske møbelindustri. Vi mener stadig, at det er lovligt, men en sag som denne, har aldrig været testet i det danske retssystem, og vi vil ikke være forsøgskanin. Vi er et lille firma, siger David Friedland til Berlingske Business.

Det er dog ikke ensbetydende med, at den engelske kopiproducent dropper det danske marked helt. I stedet for at etablere et showroom i København, lyder planerne nu på at indgå aftaler med danske cafeer og barer kombineret med muligheden for at bestille kopimøblerne online.

Det er dog ikke noget der falder i god jord hos den danske møbelindustri.

- Det er to sider af samme sag, så længe det er et offentligt sted. Registrerer vi, at det sker, vil vores advokater tage affære med det samme, siger PR-Manager Jan Hellskov, Fritz Hansen, til avisen.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094