23948sdkhjf

HTH gearer op i Tyskland

Aktiviteterne udvides med et nyt salgskontor i Hamburg, og samtidig skal tyskerne introduceres for Uno form.
I samarbejde med Huscompagniet slog HTH sidste forår dørene op for et showroom i nordtyske Neumünster.

Det har været så stor en succes, at de to virksomheder nu fortsætter længere ned i Tyskland. Det sker til september med åbning af et salgskontor i Hamburg.

- Vores satsning på Tyskland har vist sig at være over forventning, og ideen om at samarbejde med HusCompagniet har båret frugt. Nu er tiden kommet til at bevæge sig længere ned i Tyskland, siger Lars Bay-Smidt, administrerende direktør i Nobia Denmark, der ejer HTH, Invita og Uno form.

Vil udfordre den tyske stil
Som led i den nye satsning vil Nobia Danmark også præsentere tyskerne for high end-brandet Uno form.

- Med Uno form udfordrer vi i høj grad den tyske stil. Vi tror dog på, at Uno forms historie og høje kvalitet kan finde fodfæste på det tyske marked. Det er jo et high end produkt, der vil kunne få sin berettigelse i de eksklusive ejendomsprojekter, der bygges tæt på Hamborg centrum, siger Lars Bay-Smidt.

Et kæmpe potentiale
Tyskland er Danmarks største eksportmarked og samhandelspartner. Efter et dyk i økonomien for fire år siden er Tyskland igen oppe i gear.

I 2013 blev der opført 200.000, og prognosen for 2014 lød på 250.000. Der er dog fortsat mangel på boliger, især i de større byer Berlin, Hamborg og München, og det indikerer et meget stort markedspotentiale for virksomheder som Huscompagniet og Nobia Denmark.

- De analyser vi har set, i forhold til byggeaktiviteterne i og omkring Hamborg i den nærmeste fremtid, understreger, at der er et meget interessant marked for os i forhold til B2B-markedet. Der udstedes mere end dobbelt så mange byggetilladelser i Nordtyskland end i Danmark om året, så her ligger et kæmpe potentiale for os, vurderer Lars Bay-Smidt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126