23948sdkhjf

Overraskende farvel til Biva-direktør

Dagen efter sin 40 års fødselsdag har adm. direktør i møbelkæden Biva, Thomas Jellum, meget overraskende forladt sin stilling. Tidligere direktør og grundlægger, Harry Johansen, er nu tilbage i chef-stolen.
Ifølge CVR-registreret er tidligere direktør og grundlægger af Biva-kæden Harry Johansen tilbage i chefstolen. Det betyder, at Thomas Jellum dagen efter sin 40 års fødselsdag meget overraskende har forladt stillingen som adm. direktør for den kapitalfondsejede møbelvirksomhed.

Thomas Jellum sad i en stilling som dansk landedirektør i Netto, da han for halvandet år siden blev kapret af Biva-koncernen. Hans opgave blev her at flerdoble Biva-kædens størrelse og føre møbelsuccesen til udlandet.

Det er ikke lykkedes for dagbladet Børsen at træffe hverken Thomas Jellum eller Harry Johansen for en kommentar. Alle parter henviser til bestyrelsesformand Bernd Petersen, partner i Odin Equity Partners, der for øjeblikket er bortrejst. Ej heller næstformand Thomas Dyremose, direktør i Dania Capital, var at træffe.

Millie Korsdal Rafn, tidligere ejer af Biva og datter af Harry Johansen, havde følgende kommentar, da det lykkedes for dagbladet Børsen at fange hende pr. telefon:

- Jeg kan bekræfte over for dig, at Thomas Jellum ikke er direktør for Biva. Mere kan jeg ikke fortælle.

Millie Korsdal Rafn sidder stadig i Bivas betyrelse og har ingen kommentarer til hendes fars nye rolle som direktør.
Læs mere om: Biva
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078