23948sdkhjf

Italiensk design, når det er bedst

Ny serie italienske møbler i trykstøbt aluminium og med stærk appel til den designbevidste.
Fast er navnet på en ny serie møbler fremstillet i aluminium og bl.a. derfor ideelle til brug såvel inde i huset som ude på terrassen. Men på afgørende vis adskiller møblerne sig fra de gængse aluminiumsmøbler. For her er der tale om møbler fremstillet i støbt, massivt aluminium.

Gennem de sidste 40 år har Fast forsket og udviklet smelteprocessen af aluminium, og i samarbejde med ingeniører og arkitekter har man udarbejde denne luksusserie af vedligeholdelsesfri møbler, der i kvalitet og design er helt unik.

Easy-serien repræsenterer vel nok det mest rendyrkede udtryk for minimalismen. Enkelt, elegant og lige anvendelig i stuen og på terrassen. Borde og stole er i pulverlakeret aluminium, der aldrig forandrer sig og er nem at vedligeholde. Og af farver kan man vælge metallic, sort, hvid og silver. Desuden fås bordet fås i tre størrelser op til 210 centimeter langt.



Forest er den komfortable armstol i et enestående design, der bryder grænsen mellem design og kunst. Stolen med sit komplicerede mønster i filigran bringer ingen i tvivl om, at inspirationen her er hentet i naturen. Materialet er trykstøbt, massivt aluminium, og så fås den pulverlakeret eller i blankpoleret aluminium.





Fast møbler findes i førende møbelforretninger. Nærmere oplysninger hos importøren for Skandinavien, Profil Outdoor, tlf. 48 10 54 90 eller www.fast-design.dk .




Kilde: Profil Outdoor

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066