23948sdkhjf

Dricon® brandimprægneret træ fra Woodsafe Timber Protection

Ejeren af Woodsafe Timber Protection, Thomas Bengtsson, kan meddele, at virksomheden har indgået samarbejde gennem licensiering med en af verdens førende producenter og aktører på området for brandimprægneret træ.
Dricon® brandimprægneret træ - fås nu også i Skandinavien og forhandles eksklusivt gennem Woodsafe Timber Protection.

- Det danske byggemarked oplever en stadig større efterspørgsel på træ, og hos Woodsafe Timber Protection er vores opgave at levere brandimprægneret træ for at sikre den fortsatte udvikling af denne byggetradition. Woodsafe opfylder samtlige relevante brandtekniske krav til træ og krydsfiner i Skandinavien, England, USA og flere andre lande.

Sådan siger ejeren af Woodsafe Timber Protection, Thomas Bengtsson, som med stolthed kan meddele, at virksomheden har indgået samarbejde gennem licensiering med en af verdens førende producenter og aktører på området, Arch Timber Protection Ltd, Arch Chemicals Inc.

Arch Timber Protection, der bl.a. driver virksomhed i Castleford i England, råder over en portefølje med mere end 25 års perfekt udførte projekter. Thomas Bengtsson beretter videre, at Arch, der er et internationalt selskab, tilbyder unikke produkter til brandimprægnering af træ. Det betyder bl.a., at brandimprægneret træ kan anvendes udendørs uden overfladebehandling, hvad der ikke er muligt med de produkter, der i dag er almindeligt tilgængelige på markedet. Produkterne fra Arch er perfekte til f.eks. ceder og lærk, som stadigt oftere ønskes anvendt i facadebeklædning.

I samarbejde med Arch Timber Protection er man nu i fuldt sving med færdiggørelsen af et specielt udviklet imprægneringsanlæg, som ventes at være i drift i begyndelsen af juni 2008, men allerede i dag kan disse unikke produkter fås gennem Woodsafe Timber Protection.

- Dette er præcis, hvad der er behov for i Skandinavien: et globalt afprøvet, brandimprægneret træprodukt uden svagheder, der tilmed har uvildig certificering på verdensplan, tilføjer Thomas Bengtsson.

Selvom træ er det mest fantastiske og alsidige byggemateriale, vi har, kan der desværre gå ild i det, hvis det ikke brandsikres. Træ, der imprægneres med Dricon® eller Non-Com®, opfylder samtlige brandtekniske krav, der stilles til brændbart materiale, oplyser Thomas Bengtsson. Nu kan imprægneret træmateriale altså anvendes både udendørs og indendørs samtidig med, at man bibeholder særlige egenskaber såsom struktur, fornemmelse og nuance. Desuden er produkterne ikke mere hygroskopiske (vandsugende) end ubehandlet træ, og de indeholder heller ingen nedbrydende salte, som giver påviselige problemer.

På hjemmesiderne www.woodsafe.se og www.archtp.com findes der flere oplysninger om Arch og Woodsafe.

Kilde: Woodsafe Timber Protection

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078