23948sdkhjf

Kinnarps bygger ny produktionslinie

Kinnarps investerer sammenlagt 25 mio. sek. i et nyt anlæg til koldskums-produktion i Skillingaryd. Investeringen sker for at forenkle produktionsflowet, mindske miljøbelastningen og forbedre mulighederne for udvikling af fremtidige produkter. I mandags tog Kinnarps det første spadestik.
Kinnarps har netop taget det første spadestik til koncernens nye produktionsanlæg til koldskum i Skillingaryd.

- Fremgangen for Kinnarps fortsætter. Vores omsætning er øget med 15% i det seneste år. Det nye anlæg får en positiv indflydelse på vores produktionsflow, hvilket er essentielt især for de øgede produktions-volumer. Nu kan vi også mindske transport- og håndteringsomkostningerne og få en bedre kontrol med produktionen. Desuden kan vi effektivisere udviklingen af nye produkter, siger Branko Vukota, VD for Kinnarps Production AB om den nye fabrik.

Koldskum anvendes som udstopningsmateriale i Kinnarps’ møbler. Det nye anlæg kommer til at dække godt 25% af Kinnarps’ totale koldskums-behov.

Den nye fabrik bliver på 2000 m2 og kommer til at ligge i forbindelse med Kinnarps’ eksisterende fabrik i Skillingaryd.

Produktionen af koldskum bliver i overensstemmelse med de gældende miljøkrav og forventes at være oppe i omdrejninger i 2009.

Kilde: Kinnarps

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078