23948sdkhjf

Mini-konference om fremtiden for Træbranchen

Moelven inviterer i samarbejde med Dansk Træforening til mini-konference onsdag den 12. marts 2008 i henholdsvis København og Århus.
Det er svært at spå - især om fremtiden for træbranchen!

Det kendte citat er mere på sin plads end nogensinde før. Alligevel vover vi at invitere til et arrangement, hvor to vigtige emner for branchen kommer under behandling.

MOELVEN Danmark indbyder i samarbejde med DANSK TRÆFORENING til mini-konference onsdag 12. marts 2008.

KØBENHAVN
Kl 9.00 – 10.30 - Lyngby Boldklub, Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61, 2800 Lyngby

ÅRHUS
Kl. 15.00 – 16.30 - TRAIN, Toldbodgade 6, 8000 Århus C.

Lars Göran Olsson taler om PRISUDVIKLINGEN
En af de få, der tør udtale sig om fremtidsperspektiverne, er svenske Lars Göran Olsson, tidl. markedsanalytiker for de svenske skovindustrier. Lars Göran Olssons store erfaring med såvel opgangs- som nedgangstider vil ligge til grund for hans bud på, hvad fremtiden kan byde os.
Foredraget vil være på svensk.

Jakob Rygg Klaumann taler om CERTIFICERET TRÆ
Vicedirektør i Dansk Træforening Jakob Rygg Klaumann har gjort sig tanker om de skærpede krav som branchen vil møde fremover. Dansk Træforening deltager i det internationale arbejde for fremme af bæredygtig skovforvaltning og handel med bæredygtigt produceret træ, bl.a. i ITTO, FAO og PEFC.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderne og Moelven Danmarks adm. direktør Michael Helmershøj. Efter foredragene og evt. debat byder Moelven på lidt at spise og en lejlighed til uformel net working med kolleger i branchen.

Send, ring, fax eller mail tilmeldingen med oplysninger om navn, stillingsbetegnelse, firmanavn, adresse og telefonnummer på alle deltagere senest onsdag 6. marts 2008 til Moelven.

Mail: sos.stadil@moelven.com
Tlf. 43 43 48 00
Fax 43 43 63 43

Kilde: Moelven

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078