23948sdkhjf

Ribu er klar til flere ansatte

Store ordrer betyder nye ansættelser hos inventarsnedkeren i Silkeborg.
I de seneste tre måneder har der været en konstant tilvækst af ordrer, og det ser ud til at fortsætte. Som en konsekvens skal der geares op i bemandingen hos Ribu Inventarsnedkeri i Silkeborg.

- Vi har fået nogle rigtig store ordrer ind, og det betyder, at vi skal ansætte tre-fire mand. Vi kan mærke, at efterspørgsel er på vej op, og der er gang i tilbudsgivningen, siger Martin Klein, der er administrerende direktør og medejer af Ribu Industrisnedkeri.

Igloer til Sønderjylland
Historisk set er virksomheden mellem 14-25 medarbejdere, og i øjeblikket er der 16 ansatte på fabrikken på Tietgensvej i Silkeborg.

- Vi har haft et stort projekt sammen med Holmris Flexform, hvor vi er underleverandør. Det er blandt andet specialdesignede igloer til VUC Campus i Tønder, hvor igloerne skal bruges som grupperum, møde- og undervisningslokaler, og der er flere store projekter på vej, siger Martin Klein, der tilføjer, at virksomheden har et godt samarbejde med Holmris Flexform.

Ribu Inventarsnedkeri har tidligere leveret til VUC i Sønderborg og til VUC Haderslev på lignende vilkår.

Fleksibelt personale
Inventarsnedkeriet klarede sig okay gennem krisen. Udfordringen i kriseårene var, at ordrerne kom ind i klumper, og det betød, at det var svært at disponere personalet.

- Vi er meget afhængige af et fleksibelt personale, og her har de ansatte været gode til at afspadsere, efteruddanne og omstille sig, fortæller Martin Klein.

Inventar-producenten beskæftiger og uddanner hele tiden to-tre lærlinge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078