23948sdkhjf

Kvist Industries leverer til den absolutte top

Kvist Industries er totalleverandør af træmøbler, der er udført i unikt højt design og kvalitetsniveau. Heriblandt producerer virksomheden en række verdenskendte designklassikere til kunder i den absolutte top i den skandinaviske møbelindustri.
Kvist Industries er totalleverandør af træmøbler, blandt andet leverer virksomheden designklassikere til kunder i det dyrere segment i den skandinaviske møbelindustri.

Kvist Industries A/S er salgs- og logistikenheden i koncernen KVIST, og har til opgave at sikre, at kunderne får en god oplevelse, når de er i kontakt med KVIST. Alt salg og marketing for Form Press, Daqua Limtræ, Kvist Møbler og Kvist s.r.o. bliver koordineret i dette selskab.

Produktionsenhederne forsyner kunderne med et stort og varieret udvalg af muligheder og teknikker.

Koncernens produktionsfaciliteter er fordelt som følgende:

Form Press i Årre er efter sammenlægningen nordens største underleverandør af både formspændte og massive trækomponenter. Man lægger stor vægt på traditionelt møbelhåndværk og løser meget komplicerede opgaver ved at kombinere moderne teknologi og stort knowhow.

Daqua Limtræ i Nr. Nissum producerer limtræ primært i hårde træsorter. Man har specialiseret sig i limtræ til møbel og industriel brug, og leverer alt fra rå-plader til færdigt formaterede og behandlede træplader.

Kvist Møbler i Årre har specialiseret sig i produktion af bordplader med overflader i laminat og finer. Foruden pladeproduktion foretages også montage og logistik opgaver for kunderne.

Kvist s.r.o i Slovakiet forædler råvarer, som købes i Slovakiet og i de omliggende lande. Største delen af produkterne færdiggøres og distribueres på de danske produktionsenheder.

Læs mere om virksomheden på www.kvist.com




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079