23948sdkhjf

Innovation på tværs af brancher

Et perspektivrigt samarbejde mellem HTH og Linak banede vej til den danske fællesstand på møbelmessen i Milano.
Linak fik i efteråret 2014 en henvendelse fra arrangørerne af den danske fællesstand på Salone Internazionale del Mobile med en opfordring om at udstille en nytænkende og innovativ køkkenløsning.

Virksomheden samarbejdede på daværende tidspunkt allerede med HTH om udviklingen af en såkaldt ’pull down’-løsning, og henvendelsen førte til, at de to virksomheder i sidste uge var en tur i Milano for at præsentere et køkkenoverskab, hvor den bagerste del kan køres ned mekanisk.

- Det har været en rejse og et samarbejde, som har været helt unikt, og HTH´s idéer er smeltet positivt sammen med Linaks idéer og har udviklet sig til langt mere, end det umiddelbart var planen fra starten, fortæller Henriette Lundquist, key account manager hos Linak Danmark A/S.

På messestanden i Milano blev der bygget et komplet HTH-køkken med det nye system som en integreret løsning. Muligheden for at hæve og sænke køkkenskabe har hidtil kun været integreret i løsninger til handicappede, men hos HTH forventer man, at langt flere funktionelle detaljer fremover vil blive bygget ind i danskernes køkkener.

- Det har været et fantastisk spændende forløb, vi har haft med Linak. Det, at to store danske virksomheder i fællesskab kan skabe nye innovative løsninger på tværs af brancher, åbner for nogle muligheder i fremtiden, som kan vise sig at blive en kæmpe gevinst for dansk erhvervsliv. Vi ser store perspektiver i sådanne projekter og er i fuld gang med andre produktudviklingstiltag, fortæller Lars Bay-Smidt, der er adm. direktør i Nobia Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093