23948sdkhjf

Grimmeste møbler kåres online

Nyt website lader brugerne uploade fotos af deres grimme møbler – og kåre de absolut grimmeste ved afstemning. Vinderne har chancen for at ommøblere deres hjem.
Vis verden dit grimmeste møbel - Et nyt underholdningssite har set dagens lys. Også her handler det om at vise sig for omverdenen og lade andre give deres mening til kende – men her gælder det om at være så grim som muligt. Hvis man altså er et møbel. Sitet hedder www.prettyuglyfurniture.com og er et udstillingsvindue for de rædsler, vi næsten alle har stående et eller andet sted i hjemmet.

Stem online
Konceptet på prettyuglyfurniture.com er simpelt: Upload billeder af dine grimmeste møbler og stem på de andre brugeres bidrag. Det møbel, der udgangen af april har fået flest stemmer som det absolut grimmeste, har skaffet sin ejermand et gavekort på €5000 til køb af nye møbler. Til de næstgrimmeste er der 10 andenpræmier på €500. Men for de fleste vil den primære interesse nok være at more sig over de ting, der findes i andres hjem verden over.

Skabt af BoConcept
Initiativtagerne bag sitet er møbelkæden BoConcept, der sælger sine designmøbler i 42 lande verden over.

- Vi oplever ofte, at vores møbler får ejerne til at tage et kritisk blik på det, de har stående i stuen, siger presseansvarlig Lene Nygaard fra BoConcept.

- Og nogen gange opdager folk, at de har en del ting stående, som de egentlig ikke rigtig har set i mange år. Noget af det er bare overflødigt, men visse ting opleves pludselig som direkte rædsler. Hos BoConcept opfordrer vi altid folk til at have en holdning og reagere på den, så derfor synes vi også, at man skal kunne have lidt sjov ud af at have skiftet holdning til sine gamle møbler. Når det er sagt, taler vi ikke for, at man skal skifte hele sit hjem ud med jævne mellemrum; vi og vore indretningskonsulenter arbejder simpelt hen for at genvække bevidstheden om hjemmet og dets indretning. Og der handler det om at skabe den rette balance mellem nutidighed og relevant historie.

Sitet www.prettyuglyfurniture.com går i luften ved midnat d. 8. februar 2008. Afstemningen slutter 20. april 2008.

Om www.prettyuglyfurniture.com
Sitet er skabt af BoConcept som et underholdningssite, hvor brugerne kan uploade billeder af deres grimmeste møbler og stemme på andre brugeres bidrag.

- Kan findes online fra d. 8/2-08 kl. 24.00 og indtil d. 20/4-08 kl. 23.59
- Vinderne af gavekort offentlliggøres på siden fra d. 23/4-08
- Førstepræmien er €5000, de 10 andenpræmier €500 til køb af designmøbler fra BoConcept
- Websitet er globalt, så alle kan deltage.

Kilde: BoConcept Holding A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.563