23948sdkhjf

Bygma øger indtjeningen med 77 procent

Byggemarkedskoncernen tjente markant flere penge sidste år.
Der går godt hos Bygma Gruppen, der står bag byggemarkeder primært i Danmark, men også i Sverige og Island. Det viser tallene i regnskabsåret 2014, hvor Bygma øgede sit fokus på professionelle og semiprofessionelle kunder.

Omsætningen er gået frem med godt 380 millioner kroner til 5,925 milliarder, hvilket er en stigning på knap syv procent. Salget er gået frem på alle Bygmas markeder, mest i Danmark med 200 millioner.

Den stigende omsætning er dog intet i forhold til stigningen på 77 procent i resultatet før skat, som landede på 205 millioner kroner.

- Udviklingen i koncernens nettoomsætning er som det forventede i sidste årsrapport. Årets resultat er bedre end det forventede i sidste årsrapport, skriver ledelsen i sin beretning.

Opkøb i Sverige
Opkøb af virksomheder er en del af koncernens vækststrategi. Implementeringen af virksomhederne kan være af længerevarende karakter. Bygma købte XL Bygg Norra AB i Sverige med overtagelse den 1. april sidste år

Geografisk er koncernen nu dækket tilstrækkeligt ind i Sverige fra Stockholms området til det nordlige Sverige med strategiske placeringer i de større byer langs østkysten.

- For det kommende år forventes en mindre stigning i aktivitetsniveauet i koncernens geografiske handelsområder indenfor byggebranchen, hvilket gælder for både den professionelle og private sektor. Nettoomsætningen og årets resultat forventes på et lidt højere niveau end sidste år, står der i ledelsesberetningen.

Antallet af byggematerialeforretninger udgør 56 i Danmark, 16 i Sverige, 16 på Island og én på Færøerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125