23948sdkhjf

Jydsk Vindueskompagni en ombejlet arbejdsplads

Jydsk Vindueskompagni er i øjeblikket igang med at samle store dele af sin produktion i Føvling. De første maskiner er installeret og igår opstartedes produktionen. I løbet af fem uger vil hele virksomheden være på plads. Og der er rift om pladserne hos Jydsk Vindueskompagni – virksomheden har allerede modtaget 100 uopfordrede ansøgninger, hvilket glæder direktør Kurt Andersen.
Jydsk Vindueskompagni er i disse dage ved at samle sin produktion i Føvling ved Holsted. De første maskiner er allerede installeret, og i går påbegyndtes produktionen. I løbet af de næste fem uger skal hele produktionen være på plads.

Direktør Kurt Andersen fortæller til P4, at størstedelen af virksomhedens medarbejdere fra Sydals, Gesten, Skærbæk og Vorbasse flytter med til Føvling. Alene fra Sydals følger 20 medarbejdere, hvilket imponerer Kurt Andersen, da der er over 200 km i køreafstand.

Det er ikke kun de nuværende medarbejdere, der er glade for Jydsk Vindueskompagni. Udefrakommende bejler også til vinduesproducenten.

- Det har resulteret i, at virksomheden har fået en stor stak ansøgere fra folk, der gerne vil arbejde hos os. Der er kommet 100 ansøgninger og det er helt uventet, for vi har jo ikke søgt. Og samtidig ved vi, at mange andre virksomheder har svært ved at skaffe arbejdskraft, siger direktør Kurt Andersen fra Jydsk Vindueskompagni til dr.dk/esbjerg.

Jydsk Vindueskompagni i Føvling får i første omgang 80 ansatte, men på lidt længere sigt er det planen at nå op på 120 ansatte.

Kilde: P4

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22