23948sdkhjf

GHT's indkøbschef fylder 60

Finn Tøxen, sælger og indkøbschef hos Grønning Hårdt Træ, fylder i morgen 60. Finn Tøxen har været i den danske træindustri i mere end 40 år.
Finn Tøxen, sælger og indkøbschef, fylder 60 år i morgen.

Finn Tøxen har siden læretiden hos Bork Scandinavia i 1960'erne arbejdet med finér og hårdttræ. Både International Finérhandel, Aalborg Træ og Finér og Finer Kompagniet Placage har i løbet af årene haft fornøjelsen af hans viden og netværk indenfor branchen.

Efter en 5-årig periode hos Yes-Wood, som regnskabschef / økonomidirektør fra 1984-1989, blev det igen handlen med finér og hårdttræ, der kom til at præge dagligdagen for Finn Tøxen. Han fik ansættelse ved HT Bendix, som senere blev til Møller & Sørensen.

I 2003 kom han til Grønning Hårdt Træ i Skanderborg, hvor Finn Tøxen siden har deltaget i udviklingen af salget og indkøbet. Desuden har han som souschef arbejdet med forretningsudviklingen af virksomheden. De mere end 40 år i branchen har givet et meget stort netværk hos leverandører rundt omkring i verdenen og hos de danske møbelvirksomheder.

Kilde: Grønning Hårdt Træ

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078