23948sdkhjf

Møbler på trapperne

Årets første møbelmesse i Köln bød, udover Fredericia Furniture’s og Thomas Pedersens prisvindende Stingray-stol i finer, på masser af ungt dansk design – både inden for borde, senge og tilmed køjesenge.
Møbelmessen i Köln viser jordnære og brugbare møbler, som dukker op i forretningerne om tre-fire måneder. På dette års møbelmesse kunne de besøgende således se masser af ungt dansk design, der er lige på trapperne.

Fra Naver Kollektion havde møbelarkitekterne Søren Nissen og Ebbe Gehl skabt et borddesign med lette bordplader i træ, der svæver på flotte spinkle aluminiumsben.

Også senge fra danske designere var vel repræsenterede på messen. Det danske firma Akva i Ry kunne fremvise en helt ny type vandseng, designet af Per Weiss fra virksomheden Innovation i Randers, hvor sengegavl og bund er i hvidt læder, og hvor hver seng bliver custom-made med kundens navn syet ind i topmadrassen.

Udover vandsengen havde køjesengen fået en ansigtsløftning. Det lille nystartede danske firma Mimondo i Struer har designet en køjeseng uden stolper i hvert hjørne og den mørke underkøje. Sengen er i stedet fritstående med buede stolper.

Derudover vandt Thomas Pedersen og Fredericia Furnitures Stingray-stol i finer den fornemme pris for bedste innovative produkt.

Kilde: Berlingske Tidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078