23948sdkhjf

Designa breder sig i alle boligens rum

Der er ny inspiration til flotte boligløsninger i kataloget "room" fra det danske køkken-firma Designa, som markerer sig skarpt i indretningen af danske hjem.
Designa, der hidtil mest er kendt for at sælge danske køkkener af god kvalitet, har efterhånden fået fodfæste også i boligens øvrige rum. Siden de første Designa køkkener blev produceret i år 2000, har den danskejede virksomhed oplevet en eksplosiv efterspørgsel fra kunderne.

En efterspørgsel, der nu også går på løsninger til at lave indretninger med øvrige rum som soveværelse, alrum, stue og børneværelse. Kunderne vælger ofte at købe en matchende skænk med til spisestuen, når de køber nyt køkken. Ens skabe i hele huset eller et gennemgående tema i badeværelse, bryggers og køkken, er også meget populært. Den store interesse for at skabe en rød tråd i indretningen af hele boligen har sat sit præg på Designas nye, store katalog, som netop er udkommet.

Designas katalog er fyldt med inspiration og tips til at vælge nyt køkken, bad, bordplader, skydedøre, udstyr og tilbehør.

Køkken-kvalitet i hele huset
Designa har hidtil mest været kendt for at levere køkkener af solid dansk kvalitet i flot design. Sideløbende med at salget af Designa køkkener er eksploderet siden firmaets start i år 2000, er interessen for de øvrige solide produkter fra Designa også vokset støt. I kataloget "room" fortæller en række kunder således om deres valg af Designa løsninger, ikke bare til køkkenet, men også andre rum.

Kilde: Designa

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109