23948sdkhjf

Lobster-stolen et hit på IMM

Designer-duoen Lund & Paarmanns øreklapstol Lobster gik som varmt brød, da den i sidste uge blev præsenteret på møbelmessen IMM i Köln. Allerede på første dagen solgte man mere end 50 stk.
Nyheden Lobster fra Lund & Paarmann havde præmiere i sidste uge på møbelmessen i Köln, og det gik over al forventning. Allerede på første dagen solgte man mere end 50 stk. af stolen.

- Messer plejer at være steder, hvor folk holder kontakter ved lige, men ordrerne plejer at komme efterfølgende. Jeg tror, han (fabrikanten, red.) solgte 56 den første dag, og så var der også en forespørgsel fra blandt andet Singapore. Jeg tror søreme, den kommer videre ud i verden, siger Oluf Lund, der netop er vendt hjem fra det tyske.

Fabrikanten af Lobster er firmaet Verikon, der sædvanligvis producerer møbler i den billigere ende af prisskalaen. Lobster har en stykpris på 20.000 kr.

Lobster er bygget op af træstykker, der er formet som appelsinskaller; soklen er af rustfrit stål med indbygget stålfjeder, der får stolen til at vippe en smule, når man sætter sig.

Designerduoen har også fremstillet en mindre udgave Shelley, der ligner Lobster. Den faldt til gengæld ikke i de besøgende på Köln-messens smag. Oluf Lund er derfor parat til at justere stolen, så den kan opleve samme popularitet som storebroderen.

Besøg Lund & Paarmanns hjemmeside

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078