23948sdkhjf

Tiramisu Design - for de udvalgte få

Et italiensk navn til dansk design kreeret i Frankrig – og kun til få og nøje udvalgte kunder. Manden bag det spektakulære Tiramisu Design sælger kun til folk, han kan lide.
Geert Roger Larsen er manden bag Tiramisu Design, og han sælger gerne sine møbler, men ikke til hvem som helst. Kunderne bliver nøje udvalgt, og det er hverken pengepung eller titel, der får indflydelse på hans valg, selvom en sofa nemt løber op i 140.000 kr. Nej, Geert Roger Larsen sælger kun til de kunder, han kan lide.
Møbelserien Tiramisu Design består af unikke, håndlavede møbler, hvis ryglæn minder om de såkaldte "ladyfingers" i den italienske dessert, tiramisu – deraf navnet.

Det er ikke blot i de indledende faser, at Geert Roger Larsen vil have noget at skulle have sagt. Når man først er af de udvalgte få, kan man ikke bare uden videre sælge møblet igen.

- Derfor kan folk heller ikke bare sælge eller give møblerne videre til hvem som helst. Når vi er blevet enige om, hvilket møbel de vil have, så deponerer de lidt penge, og så kommer der advokater på banen. Det betyder, at jeg skal med på råd igen, hvis de vil sælge eller give møblet videre, fortæller han til Fyens Stiftstidende.

Geert Roger Larsen kan garantere, at der ikke er 200.000 andre, der har samme møbel. Nøjagtigt hvor mange andre, der er sluppet gennem nåleøjet hos Geert Roger Larsen, ved kun han.

Dessertkagerne ladyfingers har givet inspiration til både stole, sofaer og chaiselonger i op til 140.000 kroners klassen.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218