23948sdkhjf

Engelbrechts har overtaget Kevi

Engelbrechts A/S har overtaget både produktion og distribution af den anerkendte stole- og taburetserie Kevi. Stolen er designet af Jørgen Rasmussen og var i 1970’erne den mest populære og folkelige kontorstol.
Engelbrechts A/S skal i fremtiden producere og distribuere den berømte kontorstol Kevi. Stolen kom frem i 70’erne og var allerede dengang ensbetydende med godt arbejdsmiljø og ergonomi.

Det er ikke kun Jørgen Rasmussens tidløse design, der har gjort stolen så eftertragtet. Jørgen Rasmussen designede ikke kun stolen. I 1965 opfandt han kevi-hjulet, der den dag i dag stadig er nummer et på listen over stolehjul.

Kevi-stolen er så berømt, at den i dag findes på Museum of Modern Art i New York , og det gør ikke Morten Engelbrecht, adm. direktør for Engelbrechts A/S, mindre tilfreds med overtagelsen. Han glæder sig over, at kunne føje Kevi-serien til det øvrige produktsortiment, der udelukkende indeholder æstetiske, funktionelle og værdiskabende møbler.

- Vi står foran en lang række tiltag på produktsiden, herunder vores Kevi-engagement – og disse tiltag vil forventelig kunne forøge vores omsætning med 25% ifht. 2007, siger Morten Engelbrecht om sine forventninger til 2008 og Kevi-overtagelsen.

Kilde: Danskmøbeldesign.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078