23948sdkhjf

Jesper Office skifter navn til Gude Office

Kontorindretningsvirksomheden Jesper Office i Ulfborg skiftede pr. 1. januar navn til Gude Office A/S.
Jesper Office er blevet til Gude Office.

Navneskiftet sker i forlængelse af, at Jesper Office den 1. oktober 2007 blev opkøbt af møbel- og indretningsvirksomheden Gude Indretning A/S. Med navneskiftet er Jesper Office blevet en naturlig del af selskabets øvrige brands: Gude Shop in Shop, Gude Junior+ og Gude Kitchen.

- Der er naturligvis gået en vis overvejelse forud for beslutningen om at foretage et navneskifte. Det er også årsagen til, at navneskiftet ikke blev realiseret samtidig med overtagelsen, siger administrerende direktør Søren Gude og uddyber:

- Jesper Office er et godt og etableret brand i markedet, som vi naturligvis kun ønsker at styrke. Imidlertid udvider Gude Indretning sine aktiviteter kraftigt i løbet af det kommende halvandet år og vi manifesterer dermed vores markedsposition med etablering af yderligere 10 nye store bolig- og indretningshuse. Derfor har vi besluttet, at Jesper Office også navnemæssigt skal indlemmes i familien, således at alle vores forretningsenheder fremstår som en helhed. Dermed kan vi opnå en række interessante synergier mellem vores forskellige aktivitetsfelter. Gude Office kan således fortsætte sin progressive strategi i business-tobusiness markedet og sikres en endnu bredere eksponering fremover.

Kilde: Gude Office

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.279