23948sdkhjf

Tvilum-Scanbirk uddanner hel fabrik

Når store produktionsvirksomheder må skrue ned for aktiviteterne følger ofte fyringer i stribevis. Hos Tvilum-Scanbirk investerer man i stedet i medarbejderne og sender dem på kursus, når fabrikken rammer en nedgangsperiode.
Tvilum-Scanbirk i Fårvang afskediger ikke deres medarbejdere, når der kommer en nedgang i produktionen – enten grundet sæsonudsving eller manglende ordrer. Fyringer, hjemsendelser eller tvungen ferie er ellers kotyme hos mange produktionsvirksomheder her i vinterperioden, hvor aktiviteterne er sat på våge-blus.

Sådan var det også tidligere hos møbel-giganten, men Otto Colkær Jensen, der er produktionschef for Tvilum-Scanbirks Øst-fabrik i Fårvang, har set muligheder i stedet for fyringer, i forbindelse med den sæsonmæssige nedgang i produktionen her i december.

- Så var muligheden der for, at lave et uddannelsesforløb for hele fabrikken. At investere i at gøre os alle gode. At gøre alle 190 medarbejdere på Øst-fabrikken endnu bedre til at samarbejde, endnu bedre til at tage lederskab, endnu bedre til at turde turde, siger Otto Colkær til Midtjyllands Avis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.82