23948sdkhjf

Bondo Kontormøbler på svenske hænder

EFG AB køber 100% af aktierne i Bondo Kontormøbler as i Danmark. Bondo er et af de største kontormøbelselskaber på det danske marked. Siden 1984 har familien Garnell ejet virksomheden.
Dermed bliver Bondo Kontormøbler as pr. 1. januar bliver fusioneret med EFG AB’s danske salgsselskab EFG Partner A/S. Det fusionerede selskab vil hedde EFG Bondo A/S.

Bondo, med hovedkontor i Herlev, udenfor København, er en af de førende kontormøbelproducenter i Danmark.

Selskabet har et meget stærkt varemærke i Danmark og et bredt udvalg af egne produkter. Bondo repræsenterer og sælger også tredjepartsprodukter med stærke brands i kontormøbelmarkedet, igennem tætte, stærke og langvarige samarbejdskonstellationer.

Bondo er kun operativ i Danmark og sælger sine produkter via sin egen salgsorganisation. Bondo har tre show-rooms, i Herlev, Århus og Vejle.

I 2006 omsatte Bondo for DKK 127,5 millioner og havde en EBIT på DKK 4,8 millioner og ca. 70 ansatte.

Jesper Garnell, som fortsætter som Administrerende Direktør i det fusionerede selskab, udtaler:

- Dette er en god mulighed for at skabe en dominerende aktør i kontormøbelindustrien i Danmark. Jeg tror, at vi i fremtiden vil få en branchestruktur med tre eller måske fire ledende kontormøbel-producenter på det danske marked – og jeg er overbevist om, at konstellationen EFG Bondo vil være én af dem.

Kilde: Bondo Kontormøbler as - www.bondo.eu

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094