23948sdkhjf

Fritz Hansen satser på Kina

Fritz Hansen vil sælge originale danske møbelklassikere i kopilandet over dem alle, Kina. Velhavende kinesere vil ikke nøjes med en billig kopi, nej, de vil have den ægte vare.
Kopimøbler fra Kina strømmer til Danmark. Men de velhavende kinesere vil ikke nøjes med en billig kopi, de vil have den ægte vare. Derfor satser Fritz Hansen nu på at sælge ægte danske møbelklassikere i Shanghai og Beijing.

Fritz Hansen forventer, at Kina og de øvrige lande i det fjerne østen, vil blive ligeså vigtige markeder for virksomheden, som Japan er det i dag. Japanerne er i dag nogle af de største forbrugere af dansk møbeldesign.

- I takt med den stigende velstand bliver kineserne mere bevidste om kvalitet og design. Selvom de kan købe billige kopier, foretrækker mange at købe de ægte produkter. Det gælder i stigende grad også for møbler, og modeller som Ægget, Svanen og Syveren vækker stor interesse, siger Jan Helleskov, der er international PR-manager for Fritz Hansen A/S.

Fritz Hansen har netop indgået aftaler med forhandlere i Beijing og Shanghai. Sideløbende med det private marked vil Fritz Hansen også forsøge at komme ind på det kinesiske kontraktmarked.

Tiltroen til det asiatiske marked understreges af, at Fritz Hansen har udnævnt firmaets mangeårige salgsdirektør Frederik Møller i Japan til chef for satsningen i Asien. Han har kontor i Singapore, men er meget ofte i Kina, hvor Fritz Hansen også har ansat en salgsrepræsentant.

Kilde: Jyllandsposten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079