23948sdkhjf

Woodman Scandinavia i betalingsstandsning

Møbelfabrikken Woodman Scandinavia i Herning er gået i betalingsstandsning med retningen mod en konkurs. De sidste ordrer forlader fabrikken i næste måned, og derefter nedlægges selskabet for aldrig at genopstå.
Woodman Scandinavian i Herning lukker og slukker i næste måned, når de sidste ordrer forlader fabrikken. Selskabet vil aldrig genopstå. Sådan lyder det fra ejer og adm. direktør Ejgil Jensen efter selskabet er gået i betalingsstandsning.

Virksomheden har i de senere år kæmpet med underskud, og da Jysk Sengetøjslagers tyske halvdel, der hidtil har aftaget mere end 50% af produkterne, vendte virksomheden ryggen, måtte man se sig ”knock-out'et”.

- Vi har ikke kunnet skrabe tilstrækkelig megen omsætning sammen til næste år, og da vi mistede den store kunde, kunne det ikke hænge sammen længere. Vi skal nu have udført de sidste ordrer, og det er vi færdige med medio eller ultimo januar. Indtil da er alle beskæftiget, siger Ejgil Jensen til dagbladet Børsen.

Samtlige 60 medarbejdere er opsagt, men godt ti af disse flyttes over i selskabet Woodman Design, der fremstiller finer-møbler. Yderligere et par medarbejdere fortsætter i handelsselskabet Woodman Trading.

I det seneste regnskabsår kunne virksomheden fremvise et underskud på 25 mio. kr. før skat.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094