23948sdkhjf

Tyvekoster sælges – på lovlig vis

Møbelforretningen Forresten i Tved sælger tyvstjålne designermøbler – møblerne stammer fra et indbrud i en møbelforretning i Sorø, men salget er ganske lovligt.
Tyvstjålne lufthavnsloungestole af Hans J. Wegner, Børge Mogensen-sofaer og Arne Jacobsen-stole sælges i møbelforretningen Forresten i Tved. Møblerne stammer fra et indbrud i en møbelforretning i Sorø. Men salget af møblerne i Forresten er ganske lovligt.

- Vi blev kontaktet af forsikringsselskabet, der har forsikret den tyveriramte forretning. Møbelforretningen ønskede ikke møblerne retur, fordi, hvem vil give fuld pris for nogle møbler der har været stjålet, og forretningen fik erstattet det fulde af forsikringsselskabet. Derfor stod forsikringsselskabet pludselig med et par sofaer og nogle stole, som vi så kunne købe til en fornuftig pris, fortæller Dan Jeppesen fra Forresten.

Møblerne kan dog ikke sælges til fuld pris, hvilket er 190.000 kr. for de to sofaer, spisebordsstolene og loungestolene. Derfor er priserne sænket markant. Møblerne er dog stadig i pæn stand. Tyvene har nemlig passet godt på møblerne, mens de var i deres varetægt.

Kilde: Fyens Amts Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064