23948sdkhjf

STM Vinduer med røde tal på bundlinien

STM Vinduer i Rudkøbing kan fremvise et underskud på 634.000 kr. for regnskabsåret 2006/2007. Det er fem millioner ringere end året før. Trods dette forventer virksomheden sorte tal på bundlinien for indeværende regnskabsår.
STM Vinduer i Rudkøbing, der producerer og sælger vinduer og døre i træ/aluminium, kan for regnskabsåret 2006/2007 fremvise et underskud på 634.000 kr. Det er fem millioner ringere end året før, hvor virksomheden efter år med underskud, endelig havde sorte tal på bundlinien – et overskud på 5,5 mio. kr.

Virksomhedens salg og aktiviteter er skyld i det negative resultat, da de ikke levede op til det forventede i store dele af regnskabsåret.

Der er i 2006/2007 igangsat investeringer, herunder opførelse af nye lejede produktionslokaler, samt indkøring af nyt produktionsudstyr, hvilket har haft en indvirkning på årets resultat.

Årets resultat anses ikke for tilfredsstillende,men forventningerne til fremtiden er høje. Inden for træprodukter forventes en stabil udvikling. Selskabet forventer ligeledes en væsentlig stigning fremover inden for produktionslinien med træ med alu-beklædning.

Kilde: STM Vinduer

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112