23948sdkhjf

Køb kvalitetskøkken på nettet

Celebert Køkken fra Aalborg står bag ny internetforretning, der sælger kvalitetskøkkener til meget fordelagtige priser.
Danskernes fortrolighed med at handle på nettet er stadig støt stigende.

Køkkenforretningen Celebert fra Aalborg åbner derfor internetshoppen NettoSkabe.dk, hvor man kan købe køkkener, bad-interiør og garderobe-inventar til meget fordelagtige priser.

- Vi har gennem en årrække solgt danskproducerede kvalitetskøkkener fra vores forretning Celebert. Ideen med NettoSkabe.dk er, at de mange kunder, der ved, hvordan deres køkken eller bad, skal se ud, får en økonomisk fordel af at handle direkte på nettet, fordi de står for det meste selv, siger grundlæggeren af NettoSkabe.dk Birk Aagaard.

Hele købet foregår på nettet, og inden for cirka fem hverdage kan det ny køkken være leveret. Som udgangspunkt skal kunden selv samle skabene, der leveres med skruer og beslag. Men efter aftale, kan det ny køkken leveres samlet.

- Vi har ikke dyre show-rooms og er udelukkende ordreproducerende. Det betyder meget konkurrencedygtige priser, og det kommer kunderne til gode, når de handler på NettoSkabe.dk, siger Birk Aagaard, som afviser, at der er grund til bekymring over, at købe køkken eller bad på nettet.

- Kvaliteten er den samme høje som hos Celebert, der er fuld returret, og er man i tvivl om sit valg via nettet, kan man forud bestille en prøvelåge, ligesom vi naturligvis hjælper med råd og vejledning, selv om man køber det på nettet.

Over de sidste år er nethandlen steget eksplosivt. FDIH - Foreningen af Distance- og Internethandel - regner med, at der i 2007 omsættes for 25 milliarder kroner alene i danske internetforretninger.

- Vi mener ikke, der er nogen begrænsning for, hvad der kan købes på nettet. Vores forretningsform betyder, at vi ikke skal have den samme avance, som de store kæder med mange fysiske forretninger og mange ansatte, siger Birk Aagaard.

Han tilføjer, at kunderne ikke har grund til at være bekymret for kvaliteten, leverancen eller servicen i øvrigt hos NettoSkabe.dk .

- En internetforretning har ingen fremtid, uanset produkt eller pris, hvis man ikke tager kunderne alvorligt. Og selv om handlen foregår på nettet, er der levende mennesker bag NettoSkabe.dk, som altid kan kontaktes, siger Birk Aagaard.

Kilde: Celebert Køkken

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063