23948sdkhjf

Højkvalitets sofaer fra Saigon

Ægteparret bag Wendelbo Møbel Design netop har åbnet en polstermøbelfabrik i Vietnam i et joint venture samarbejde med en vietnamesisk partner. Nu er parret sammen med børn og svigerforældre flyttet til Vietnam for sikre, at den nye møbelfabrik kommer godt i gang. På sigt skal fabrikken producere møbler i håndværksmæssig høj kvalitet.
Familien Wendelbo, der står bag produktion og salg af klassiske polstermøbler gennem deres virksomhed Wendelbo Møbel Design og butikken Trøjborg Bolighus, åbnede for et par måneder siden en polstermøbelfabrik i Vietnam og er nu flyttet derud for at sørge for, at fabrikken kører, som den skal.

Alene i Saigon er der godt 1.500 fabrikker, der producerer træmøbler, men kun tre af disse producerer polstermøbler.

Wendelbo Møbel Designs fabrik i Saigon er på 1.200 m2, og man har indtil videre ansat 18 medarbejdere, der skal producere polstermøbler fra bunden af. Til at begynde med vil man producere de samme møbler i Saigon, som man gør på fabrikken i Egå, men på sigt skal fabrikken producere en helt ny møbelkollektion, der både i prisklasse og målgruppe adskiller sig fra de møbler, man normalt ser i familiens butik Trøjborg Bolighus.

- Vi er på vej med et nyt moderne design, hvor kundegruppen er dem fra 25 år. Møblerne bliver lavet i samme høje kvalitet med stof som møbelbetræk, som vi er kendt for i dag. Der bliver ikke tale om den slags møbler, som typisk produceres i Kina til absolut lavpris, men om møbler som i høj håndværksmæssig kvalitet - fuldt på højde med det, som vore møbelpolstrere i Egå præsterer. Blot bliver den væsentlige forskel, at møblerne vil kunne sælges 30-40% billigere, siger Lars Wendelbo til Jyllandsposten.

Det ny design er lige på trapperne. De første eksemplarer skal komme til Danmark i januar og vil blive præsenteret på en stor møbelmesse i Stockholm i februar.

Formentlig vil to serier i det ny design blive lagerført i Egå, mens man må vente 12 uger på at få personlige ønsker om betræk m.m. blive opfyldt.

Kilde: Jyllandsposten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063