23948sdkhjf

Messe udråber Stockholm Design Week

Møbelmessen Stockholm Furniture Fair/ Northern Light, der er den største fagmesse for nordisk design, har nu udnævnt uge 6 i 2008 som Stockholm Design Week. Det sker, fordi messen fik konkurrence fra de mange events, der poppede op rundt om i byen i løbet af messe-dagene.
Stockholm Furniture Fair/Northern Light ventes at blive besøgt af godt 40.000 besøgende og ud af dem er ca. 5.000 udenlandske indkøbere, arkitekter, designere og journalister. I 2008 venter der dem en ganske særlig oplevelse, da Stockholm Funiture Fair har udråbt ugen omkring messedagene som Stockholm Design Week.

Det sker, fordi en lang række aktører inden for den nordiske design- og møbelbranche har arrangeret events rundt om i byen uafhængigt af messen. Så i stedet for at se det som konkurrence samarbejder messen nu med en stor del af de eksterne event-magere.

Et eksempel på synergien er et samarbejde med Svensk Form, der i Stockholm Design Week åbner en udstilling af brødrene Eames, hvis møbler er produceret af Vitra.

- Vi fokuserer på at gøre indholdet på messen, så godt som muligt også ude ved de mange events i byen. Stockholm Furniture Fair fungerer som en mødeplads for industrien også uden for messehallerne, siger Charlotte Wiking, projektleder for messen.

Samarbejdet understreges også af produktionen af "The Official Guide to Stockholm Design Week", hvor man kan finde alle oplysninger om messen og alle events i byen.

Kilde: Stockholm Furniture Fair

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406