23948sdkhjf

SAPA & Erik Jørgensen leverer møbler til Sting

Da Sting for nyligt gæstede Århus med det genopståede band The Police, var det Muskelsvindfonden, der stod bag. Det århusianske møbelfirma Sapa i Hasle leverede derimod møblerne back-stage. Møbler, der faldt i Stings smag i en sådan grad, at han straks afgav bestilling på to stole af møbeldesigneren Erik Jørgensen.
Efter Sting og The Police havde gæstet Århus og siddet i møbler fra møbelfirmaet Sapa, var sangeren så begejstret for møblerne, at han straks afgav en bestilling på to Corona-stole fra møbeldesigner Erik Jørgensens hånd til privaten i New York.

Møbelfirmaet Sapa og møbelfabrikken Erik Jørgensen har også leveret den røde sofa, som Sting og de andre medlemmer af The Police slængede sig i back-stage. Den er nu signeret og doneret til Muskelsvindfonden, der selvfølgelig vil sælge sofaen på auktion for højest bydende.

Sofaen står dog stadig hos Sapa, og selvom møbelfirmaet ikke leverer til private, er folk velkomne til at komme og se sofaen i virksomhedens show room på Bredskifte Allé.

Kilde: Århus Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096