23948sdkhjf

Dansani hjælper socialt udsatte

Hos badeværelsesproducenten Dansani i Haderslev hjælper man socialt udsatte og vender deres nederlag til succes. Det faste arbejde hos Dansani holder depressioner og mindreværd for døren.
Badeværelsesproducenten Dansani i Haderslev tager hånd om de socialt udsatte i samfundet. Ofte holder depressioner og mindreværd mennesker væk fra arbejdspladsen, men med et fast arbejde hos Dansani får de socialt udsatte den støtte, de har brug for.

Afdelingsleder Erling Fjeldsted fra Dansani er netop blevet kåret som årets mentor i Haderslev kommune for sit arbejde med de socialt udsatte.

- De bliver henvist af kommunen, og så tilbyder vi dem en praktik-tid, som kan få dem tilbage på arbejdsmarkedet. Vi opbygger deres selvtillid, og giver dem en grund til at stå op om morgenen, siger han til DR.

Praktiktiden er lønnet, og derefter er der eventuelt mulighed for ansættelse. Henrik Rasmussen på 30 år er én af de medarbejdere, der er blevet ansat efter praktikken. Han har altid døjet med depressioner, men med jobbet hos Dansani har han fået noget at stå op til samt gode kollegaer, der hjælper, når det bliver for slemt.

Kilde: P4 Syd- og Sønderjylland

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097