23948sdkhjf

Thorsen Møbler leverer stilmøbler til århusiansk hotel

Næste år får Århus et nyt og tiltrængt hotel på Kriegersvej. Hotellet kommer til at rumme 66 værelser, og manden bag er mesterkokken, restauratøren og hotelejer René Knudsen. Storleverandør af møbler er Thorsen Møbler.
René Knudsen kan næste år i juni slå dørene op for et totalt ombygget og nyindrettet, moderne hotel med omkring 66 værelser.

Storleverandør af møbler til hotellet bliver Thorsen Møbler, der både skal fungere som rådgiver og leverandør af stilmøbler. Blandt andet udstyres alle værelser med senge af mærket Hästens.

- Helt generelt, så er danske hotelværelser stort set ens indrettet, men det bryder vi med på det nye hotel. Det bliver ikke et decideret luksushotel, men et hotel med flot design og høj kvalitet i indretning og udstyr, fortæller Daniel Schmidt, der i 10 år næsten uafbrudt har arbejdet for René Knudsen, og nu skal fungere som hoteldirektør.

René Knudsen har allerede afholdt smug-præmiere på Hästens-sengene på Plesners Hotel i Skagen - et hotel han også ejer. Gæsterne her er over ordentligt tilfredse med sengene og beretter om at have sovet ”himmelsk”.

Kilde: Jyllandsposten - www.jp.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14