23948sdkhjf

Jesper Office har succes med forsvarsaftale

Kaserner over hele landet bestiller i disse dage kontormøbler hos den vestjyske kontorindretnings-virksomhed Jesper Office. Fredag aflagde forsvarsminister Søren Gade et besøg på fabrikken i Ulfborg for at se, hvordan forsvarets nye møbler bliver produceret.
Der er travlt for tiden hos Jesper Office. Tidligere på året indgik kontorindretningsvirksomheden en aftale med Forsvaret om levering om kontormøbler, og aftalen har potentiale til at give de ansatte på fabrikken i Ulfborg grå hår i hovedet. Når alle kaserner og kontorer lægges sammen har aftalen med forsvaret været årets største ordre for Jesper Office, og virksomheden har måttet ansætte folk i en lind strøm for at kunne følge med efterspørgselen.

- Vi har netop leveret til kasernen i Karup og til Officersskolen i København, og det vrimler ind med ordrer for tiden. Det er vi selvfølgelig meget glade for og stolte af, siger Peter Kristensen, markedsdirektør i Jesper Office, der fredag kunne vise forsvarsminister Søren Gade rundt i fabrikken.

Forsvarsministeren, der selv stiller op i Holstebro-kredsen, har under valgkampen været på adskillige virksom-hedsbesøg, og hos Jesper Office fik Søren Gade mulighed for både at tjekke sine egne leverancer ud men også ministerkollegernes bestillinger. Som leverandør til staten producerer Jesper Office kontormøbler for en lang række statslige, regionale og kommunale institutioner.

Én af de mere specielle ordrer til Forsvarskommandoen består i øvrigt af et såkaldt Command Table, et ”krisebord”, der kan bruges som mødebord, hvis Danmark skulle løbe ind i en konflikt, for eksempel et terrorangreb.

- Det lyder måske lidt fjollet, men faktum er, at Forsvarskommandoen manglede et stort mødebord, der egnede sig til det formål, og det har vi så designet og produceret. Det er nok det eneste møbel, vi nogensinde har solgt, som vi håber aldrig kommer i brug, siger markedsdirektør Peter Kristensen.

Jesper Office producerer og leverer i år rundt regnet 15.000 skriveborde. Forsvaret forventes at have aftaget cirka 15 procent af den samlede danske omsætning, når året er omme.

Jesper Office's profil på Wood Supply

Kilde: Jesper Office A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095