23948sdkhjf

Vidunderlig fleksibel kantfræser fra Festool

Tilpasningsfræsning af kantlister, affasning, afrunding og profilering af kanter, notning eller falsfræsning med sideanslag – de nye modulkant-fræsere MFK 700 fra Festool er universalgeniet til hjørner og kanter. Fræsebordet, der hurtigt udskiftes, er meget alsidigt i brug. Dermed er håndværkere altid optimalt udrustet til de stadigt omskiftende fræse- og materialekrav.
Den nye MFK 700 er en lille og handy kantfræser med ekstra lang fræseunderlag og ekstrahåndgreb. Underlaget har en længde på 130 mm og sikrer, at MFK 700 kan føres optimalt og sikkert uden at vippe af - selv ved fræsning i hjørner. For-dyrende efterbearbejdning af beskadigede kanter eller affræsede hjørner hører dermed fortiden til. Den ønskede fræsedybde kan hurtigt fastlåses med finindstillingsgrebet.

En udsugning integreret i fræsebordet sikrer et rent arbejdsmiljø. Med denne funktion kan brugeren opnå endnu mere præcise resultater og dermed spare meget tid, da efterbearbejdning ikke er nødvendig. Den elektroniske regulering af omdrejningstallet muliggør en præcis arbejdshastighed og dermed en optimal tilpasning til materialet. Og det uanset om det drejer sig om kanter i massivt træ, akryl eller pvc eller coatingmaterialer. En overbelastningsbeskyttelse sikrer desuden lang levetid for MFK 700.

Med skiftebordssystem – ideelt til skiftende udfordringer
Den modulopbyggede konstruktion gør den nye MFK 700 til et alsidigt system. Det omkostningsbesparende multitalent kan hurtigt udskiftes uden brug af værktøj ved få indstillinger af arbejdsemnet. Festool fås som sæt eller som tilbehør med et ekstra 1,5° skiftefræsebord. Takket være den specielle hældning kan fræseren vinkles 1,5° nedad.

Ved niveaufræsning af fremspringende kantlister undgås beskadigelse af overfladen. De statisk ladede fræsespåner af akryl eller pvc suges ud via den integrerede udsugning og binder dermed ikke til maskinen eller startsy-stemet. Startsystemet er uafhængigt af fræsejernet og efterlader ikke brandspor på kanten. Til specielle opgaver, hvor arbejdsemner lamineres eller fineres, og kanten skal fræses helt retvinklet i niveau med fladen, fås et ekstra fræsebord med 0° hældning som tilbehør. Denne lange række fordele gør MFK 700 til en økonomisk løsning til individuelle anvendelsesområder.

Yderligere oplysninger findes på www.festool.dk

Kilde: Festool

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079