23948sdkhjf

Wendelbo Møbel Design bag Vietnam-møbler

Virksomheden Wendelbo Møbel Design i Århus etablerede for tre måneder siden en lokal møbelproduktion i det sydlige Vietnam. Nu er de første containere med polstermøbler fra Vietnam på vej til Danmark.
For tre måneder siden etablerede ægteparret Christinn og Lars Wendelbo en møbelproduktion i det sydlige Vietnam i et joint venture. Nu er de første containere med polstermøbler fra Vietnam - med Wendelbo Møbel Designs stempel - på vej til Danmark.

Lige fra starten har ægteparret satset på, at fabrikken i Vietnam skulle kunne leve op til den høje kvalitet, der er kendetegnet for de af virksomhedens møbler, der er produceret i Danmark.

- Prismæssigt kan vi ikke hamle op med de store fabrikker i Kina, men kvaliteten overgår dem langt. Samtidig har vi barberet de øverste 30-40 pct. af vore normale priser, siger Lars Wendelbo til dagbladet Børsen.

Wendelbo Møbel Design tilbyder polstermøbler produceret på egne fabrikker samt spiseborde, sofaborde, stole og unikke småmøbler, der er fremstillet af underleverandører i Europa og Sydøstasien.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125