23948sdkhjf

Settler Massive Trægulve klar til eksport

Briterne skal have danske trægulve, og derfor kunne man i sidste uge på den britiske messe Interbuild støde på repræsentanter fra virksomheden Settler Massive Trægulv. Virksomheden gør sig normalt ikke i messer, men på grund af ønsket om eksport til det britiske marked, har man her gjort en undtagelse.
Settler Massive Trægulve (SMT) udstillede i sidste uge på den britiske messe Interbuild. Det gjorde man ud fra ønsket om at påbegynde eksport til lige netop Storbritannien. Hovedsigtet med deltagelsen på messen var nemlig at finde en agent.

Og virksomheden gjorde da også god reklame for sig. På den danske fællesstand i hal 4 stod og gik udstillere og besøgende nemlig på massive trægulve fra SMT – endda et trægulv lagt som Dannebrog – dog uden de rød/hvide farver.

SMT havde også heldet med sig og fik kontakt til flere interessante kandidater til rollen som agent.

Det er ellers ikke messer, SMT gør mest i. Virksomheden har i løbet af sine 21 års levetid været af sted fire gange, fortæller tidligere ejer og eksportchef Peter Jensen til Byggeksport, det er nemlig, som han udtrykker det, ”spild af tid”.

Kilde: Byggeeksport

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078