23948sdkhjf

Polsk Ikea-leverandør FSC-certificeret

Den polske virksomhed Swedwood Poland- Skoczow fabrikken har for nylig modtaget et FSC certifikat fra The Rainforest Alliance. Virksomheden er en del af Swedwood Group, der ejes af IKEA.
Swedwood Group er Ikeas vigtigste leverandør af træ og indgår i hver eneste led i Ikeas møbelproduktion – lige fra skovbrug, over savværket, via produktionen og til salget af møblerne. Nu er virksomhedens polske afdeling Swedwood Poland – Skoczow fabrikken netop blevet FSC-certificeret af The Rainforest Alliance.

For øjeblikket er 30 virksomheder inkluderet i Swedwood Group og beskæftiger mere end 14.000 på verdens plan. Gruppen omsætter for mere end 1 mia. euro om året.

FSC-certificeringen af Swedwood Poland - Skoczow fabrikken er fuldt ud i tråd med Ikeas vision om, at alle datterselskaber, der leverer træ eller træ-produkter til koncernen, skal være certificerede inden for få år.

Skoczow fabrikken beskæftiger 290 ansatte, der alle arbejder med produktionen af rammer og skuffesider. Alle produkter fra farikken er lavet af grantræ. Virksomheden producerer også briketter af savsmuld fra produktionen. Fabrikken leverer også produkter til andre Swedwood-virksomheder i Rumænien og Slovakiet, og via Ikea leveres produkter til Danmark og Tyskland.

Kilde: NepCon

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109