23948sdkhjf

Aktiemajoritet i skumplast til møbelindustrien skifter hænder

Investeringsfonden LD Equity 2 K/S har købt 60% af aktierne i Bramming Plast-Industri, der forarbejder emner i skumplast til bygge- og møbelindustrien.
Aktiemajoriteten i Bramming Plast-Industri, der tidligere har været i hænderne på adm. direktør John Feldt, er netop overgået til LD Equity 2 K/S – 60% af aktierne for at være nøjagtig. De resterende 40% er stadig i John Feldts besiddelse, der også fortsætter som leder af virksomheden.

Bramming Plast-Industri er en af Nordeuropas største forarbejdere af emner i skumplast til bygge- og møbelindustrien.

Koncernen omsætter for ca. 240 mio. kr. årligt og beskæftiger 200 ansatte på fabrikken i Bramming og 190 ansatte på en fabrik i Polen. Bramming Palst-Industri har desuden købt et svensk selskab, der skal være med til at løfte salget på det svenske marked.

- Vi ser store muligheder for at udvikle Bramming Plast-Industri. Det er en flot drevet virksomhed i et interessant marked, og vi tror, at virksomheden står over for en meget interessant udvikling. Vi er samtidig glade for at kunne tilrettelægge et glidende generationsskifte sammen med den brede ledelsesgruppe, der også har investeret i virksomheden, siger partner i LD Equity, Christian Møller.

Siden etableringen i juni 2005 har LD Equity 2 K/S investeret i 13 danske virksomheder.

John Feldt har tidligere ejet 21,7% af aktierne i ITH Industri Invest i Silkeborg - aktier han solgte til Capinordic i foråret.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127