23948sdkhjf

SCA Timber reducerer produktionen

SCA Timber vil i de første måneder af 2008 skære sin produktion af savede trævarer ned med 15% set i forhold til dette års produktionsniveau for samme periode. Samtidig med reduktionen i produktionen på savværkerne Munksund og Rundvik, vil koncernen indføre produktionsstop mellem jul og nytår på alle savværker.
SCA skærer ned på sin produktion af savede trævarer i løbet af de første måneder af 2008.

- I de sidste to år har efterspørgslen efter vores produkter været højere end udbudet, siger Ulf Larsson, adm. direktør for SCA Timber og han fortsætter:

- Det underliggende forbrug er stadig højt, men på grund af en høj produktion på savværker i Skandinavien og i Europa, oplever vi nu, at mange kunder ser tiden an, inden de placerer en ordrer.

For at tilpasse produktionen til efterspørgslen reducerer SCA Timber derfor sin produktion.

På Munksund Savværk udenfor Piteå mindsker man produktionen med 40.000 kubikmeter fyrretræsvarer. På Rundviks savværk mindskes produktionen af trævarer af gran med 70.000 kubikmeter.

Foruden disse store reduktioner på produktionssiden indfører SCA Timber også produktionstop på samtlige savværker mellem jul og nytår. Reduktionerne udgør tilsammen et fald i produktionsniveauet med 15%.

Kilde: SCA Timber

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141