23948sdkhjf

DLH stiller krav til sydamerikanske leverandører

Trægiganten Dalhoff Larsen & Horneman stiller krav til 250 sydamerikanske leverandører af hårdttræ – de skal alle overholde miljøcertificeringer. Det sker ved hjælp af et såkaldt "Good Supplier Program".
Dalhoff Larsen & Horneman (DLH) kræver, at 250 sydamerikanske leverandører af hårdttræ skal leve op til miljøcertificeringer, og at de kan klarlægge træet oprindelse, hvis de vil levere træ til DLH.

Ved indførelsen af et såkaldt Good Supplier Program (GSP) kan DLH lære sine leverandører - og dermed træets oprindelse - bedre at kende. Programmet skal sikre, at alle tropiske produkter, der kommer fra DLH, kommer fra skove, hvor skovdriften er verificeret, af uafhængige instanser, som bæredygtig og som lever op til de internationale standarder for godt skovbrug.

- Ud over at vore leverandører har underskrevet en samarbejdsaftale med os om at leve op til vore miljøkrav og værdisæt, så er alt vor træ fulgt af et dokument, der sikrer, at det kommer fra et godkendt skovprojekt. Vi har opkøbere og kvalitetsinspektører, der besøger leverandørerne regelmæssigt, samt en miljøafdeling ledet af en skovfoged, der går mere i dybden omkring skovprojekter og oprindelsen af træet, siger Flemming Schjaerff fra DLH til dagbladet Børsen.

DLH-Gruppens egen miljøpolitik omfatter blandt andet et samarbejde med det nationale skovforskningsinstitut og Oxford University om ansvarligt skovbrug.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083