23948sdkhjf

Lind Furniture International A/S styrker ledelsen

Lind Furniture International A/S satser kraftigt på at udvikle virksomhedens danske fabrikker og styrker ledelsen med ansættelsen af en ny administrerende direktør for den største af de danske virksomheder i Lind koncernen.
For at styrke ledelsen hos Lind Furniture International A/S i Thorning, er Claus Lykke netop tiltrådt en nyoprettet stilling som administrerende direktør for den største af de 3 danske virksomheder i Lind koncernen. Claus Lykke, 45 år, HD-A samt Executive MBA fra SIMI, har mange års erfaring med international afsætning, ledelse og strategi udvikling fra bl.a. Tetra Pak, Container Centralen og senest Dansani.

Ligeledes er Morten Hjort Nielsen ansat i en nyoprettet stilling som koncern Chefcontroller samt økonomichef for virksomheden i Thorning. Morten Hjort Nielsen kommer fra en stilling som projektchef hos Arla Foods i Aarhus. Morten er 38 år og uddannet Cand. merc samt European Master i TQM fra Linköping Tekniska Högskola.

Lind koncernen har de senere år oplevet en kraftig vækst i aktiviteterne på de udenlandske produktionsenheder. Med styrkelsen af den daglige ledelse i Thorning er det således målet at vende den nuværende udvikling i den danske del af koncernen.

- Ganske vist har vi haft en betydelig vækst i eksporten siden 2003, men salget på det skandinaviske marked har i
samme periode været nedadgående for os, siger Claus Lykke, der allerede er i fuld gang med at analysere og
vurdere mulighederne.

- I tiden før import af møbler fra Østeuropa og Fjernøsten tog fart, var Lind Møbler kendt som en af de store producenter af polstermøbler i Skandinavien. Den rolle er nu overtaget af andre, men vi meget opsatte på at generobre vores markedsposition.

- Gennem de sidste 8 år, har Lind koncernen etableret store produktionsenheder i Østeuropa og i Mellemamerika,
men vi tror fortsat på at det er muligt at producere kvalitetsmøbler i Danmark, siger Torben Hvirring, der er
koncernchef i Lind koncernen og han fortsætter:

- Ikke alt skal nødvendigvis være til lavpris. Og med den erfaring og det store branchekendskab vi besidder i den 42 år gamle virksomhed, har vi alle muligheder for satse på de produkter og de markeder vi finder mest attraktive. Vi vil derfor se med friske øjne på mulighederne og vurdere de forskellige alternativer nøje, i samspil med virksomhedens nuværende kunder, der tæller flere af de dominerende møbelkæder i Europa. Det handler jo i høj grad om et samspil i hele værdikæden fra ideen fødes, til produktet skabes og slutteligt leveres til forbrugeren.

Den nye ledelse får i uge 45 & 46 rig lejlighed til at komme i dialog med kunderne, når dørene slås op for den
storstilede IN-House messe i det 1500 kvm. store showroom på Højgaardsvej i Thorning. Messen er for anden
gang arrangeret i samarbejde med Living Collection og Ansager Møbelfabrik. En række af betydende indkøbere fra
mange lande har allerede meldt deres ankomst.

Kilde: Lind Furniture International A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109