23948sdkhjf

Flot pris til leverandør af pladeprodukter

Med 59 år på bagen er Riisfort, i Århus netop blevet udnævnt til gazellevirksomhed af dagbladet Børsen og Jyske Bank. Med en omsætningsstigning på 155 % var firmaet ikke til at komme uden om.
Riisfort, leverandør af laminat, melamin, spån- og MDF plader, OSB, limtræsplader og laminatgulve, er netop blevet udnævnt til gazellevirksomhed af dagbladet Børsen og Jyske Bank.

Riisfort som gazellevirksomhed
Med en omsætning, der er steget 155 % i løbet af de sidste fire år – fra 75 til 189 mio.kr. – var Riisfort nærmest selvskrevet til rollen som gazellevirksomhed.

- Under 19 % af årets gazeller er over 20 år gamle, så med vores 59 år på bagen, må det siges af være ganske flot, fortæller Adm. direktør Jan Svendsen til Wood Supply og fortsætter:

- Kendetegnet for de sidste fire år har været en kontrolleret vækst. Vi har hele tiden udviklet og har været på forkant med efterspørgslen – og vi har hele tiden vidst, hvad vi gjorde.

Virksomheden har især investeret i markedsføring, branding, nye lastbiler og lagerfaciliteter.

Riisfort som leverandør
Riisfort leverer pladematerialer til inventar- og køkkenindustrien, møbelindustrien, tømmerhandlere og byggemarkeder.

Riisfort vil først og fremmest være kendt som en troværdig og innovativ samarbejdspartner - og som grossist stiller man store krav til sine leverandører. De er nøje udvalgte og Riisfort kræver en høj kvalitet og at leveringssikkerheden er i orden, når der indledes et samarbejde.

Jan Svendsen om faglig stolthed
Jan Svendsen står i spidsen for de 34 medarbejdere, der til dagligt sikrer et højt serviceniveau og han ved, at de har en meget stor del af æren for gazelleudnævnelsen.

- Vores medarbejdere er vores største aktiv, og kan nok nærmest betegnes som ”fagnørder” – og er man det ikke til at starte med – så bliver man det, fortæller Jan Svendsen, der tit tager sig selv i at beundre de færdige produkter, der findes rundt omkring i de danske butikker.

Han er fuldstændig klar over, hvori Riisfort´s styrker ligger.

- Vores tradition for fornyelse og den opmærksomhed vi giver alle opgaver – store som små – er nogle af vores væsentligste styrker. Beliggenheden midt i Danmark; lagerets betragtelige størrelse samt produktprogrammets dybde er også værd at nævne, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078