23948sdkhjf

Massivt salg af trægulve

Korinth Savværk er kommet godt igennem et generationsskifte, og med en omsætningsfremgang på 30% må den nye ejer Kim Axelsen’s satsning på trægulve siges at være en succes.
Korinth Savværk har efter det første år under Kim Axelsens ledelse haft en omsætningsfremgang på 30%. Fremgangen skyldes især salget af massive trægulve.

I øjeblikket producerer de 27 ansatte 15.000 m2 gulvbrædder om året – sideløbende hermed produceres halvfabrikata til Carl Hansen & Søn’s Wegner-stole. Salget af trægulve har flyttet sig fra stort set nul til nu at dække en fjerdedel af omsætningen.

Kim Axelsen vil i de kommende år satse endnu mere på de massive gulvbrædder

- Vi er faktisk lige på trapperne med en helt ny linje, der udelukkende skal lave de rigtig brede plankegulve - altså helt op i 40 centimeters bredde. Det er der faktisk kun en anden i Danmark, der gør lige nu, fortæller Kim Axelsen til Fyens Stiftstidende.

At Korinth Savværk vælger at producere gulve frem for møbel-emner skyldes det store pres fra østlandene, der kan producere møbelemner langt billigere, end man kan herhjemme.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171