23948sdkhjf

Møbelfabrikken Magnus Olesen A/S skifter ejer

Haslev Møbelsnedkeri har erhvervet Magnus Olesen – Erhvervsinvest skaber ledende, dansk møbelproducent.
Haslev Møbelsnedkeri, ejet af Erhvervsinvest, har overtaget 100% af aktierne i Magnus Olesen. Med ejerskiftet i en af Danmarks ældste og mest kendte designmøbelproducenter, Magnus Olesen, skaber Erhvervsinvest grundlaget for vækst.

Haslev Møbelsnedkeri har købt virksomheden af brødrene Flemming og Kjeld Olesen i forbindelse med et generationsskifte. Flemming og Kjeld Olesen er sønner af virksomhedens stifter, Magnus Olesen, som grundlagde virksomheden i 1937.

Magnus Olesen er en anerkendt møbelvirksomhed, der udvikler og producerer funktionelle siddemøbler og tilhørende borde af høj designmæssig kvalitet. Der er ca. 40 ansatte i virksomheden, som er beliggende i Durup – nord for Skive.

Administrerende direktør for Haslev Møbelsnedkeri, Knud Tang, udtaler:

- Magnus Olesen er en meget interessant virksomhed med meget flotte produkter af høj kvalitet. Virksomheden supplerer Haslev Møbelsnedkeri på en lang række områder.

Med erhvervelsen af Magnus Olesen ønsker Erhvervsinvest at skabe en ledende møbelproducent med fokus på kvalitet og design.

- Magnus Olesen er en spændende virksomhed med et betydeligt vækstpotentiale – virksomhedens fokus på design er interessant for os, siger Thomas Marstrand, direktør og Managing partner i Erhvervsinvest.

For selskabets hidtidige ejere, Flemming og Kjeld Olesen, er det vigtigt med en ny stærk ejer.

- Vi har haft et meget positivt forløb med Erhvervsinvest. Det har været vigtigt for os, at vi med Erhvervsinvest som ejer sikrer virksomhedens fortsatte udvikling, udtaler Flemming Olesen.

Erhvervsinvest har tidligere overtaget:

Aalborg Træindustri A/S - Danmarks førende producent af individuelt tilpassede bordplader i massivt træ.
Haslev Møbelsnedkeri A/S - Ledende producent af kvalitets sofa– og spiseborde.
Hurup Møbelfabrik A/S - Ledende producent af individuelle sofaer.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078