23948sdkhjf

Danske møbler til Rusland

Håndværksrådet og Foreningen Dansk Møbelindustri samarbejder om nyt spændende projekt rettet mod danske møbelproducenter. Mange danske møbelproducenter opgiver eksport til Rusland, idet omkostningerne er for høje. Ved at bruge Kaliningrad som produktionspartner kan det blive springet til afsætning på det russiske marked.
I de seneste år er den danske eksport faldet med 40 % om året. Danmarks markedsandel af det russiske marked falder på et tidspunkt, hvor markedet er i kraftig vækst. Ved at pege på de helt specielle forhold, som gælder i Kaliningrad, håber Håndværksrådet og Foreningen Dansk Møbelindustri at have fundet nøglen, som kan skabe interesse for det russiske marked.

Informationsmøde i september
Håndværksrådet og Foreningen Dansk Møbelindustri inviterer til informationsmøde torsdag den 13. september kl. 14-16 på Hindsgavl Slot, hvor interesserede virksomheder kan høre nærmere om de specielle markedsforhold i Kaliningrad, og hvordan de kan hjælpe dansk møbelindustri nærmere på det russiske marked.

Tilmelding til mødet kan ske ved Susanne Baden Jørgensen, e-mail baden@hvr.dk . Deltagelse er gratis.

Fælles fremstød til Kaliningrad
Håndværksrådet og Foreningen Dansk Møbelindustri planlægger et fælles fremstød til Kaliningrad i dagene 10.-12. oktober, hvor de danske deltagere får mulighed for at mødes med kaliningradske møbelproducenter. Begge parter forventer, at de deltagende virksomheder under fremstødet vil finde egnede partneremner, og at det vil resultere i aftaler om produktionssamarbejde og samhandel.

Læs mere om fremstødet og projektet på Håndværksrådets hjemmeside.

Kilde: Håndværksrådet - http://hvr.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094