23948sdkhjf

Carl Ras bygger om i Herlev

Carl Ras-kædens største engroscenter er lige nu under om- og udbygning.
Der bliver vendt op og ned på Carl Ras’ butik i Herlev for tiden, men alligevel er meget ved det gamle ifølge butikschef Chris Warburg:

- Det kan godt være, at butikken er blevet lidt forvirrende at finde rundt i, men der er fuld adgang til alle områder under ombygningen, og kunderne kommer stadig ikke herfra uden at have fået rådgivning og det rigtige produkt med – og de er faktisk meget interesserede i at høre om projektet og glæder sig sammen med os, siger han til Mestertidende.

Butiksarealet vokser fra ca. 1.600 til 2.300 kvm. idet lagerområde omdannes til butik, og der bliver 16.000 varenumre, som kunderne selv kan hente på hylderne. Dog holdes de mest tekniske produkter stadig på områder, hvor man skal have en isenkræmmer med sig.

Butikken i Herlev åbnede i 2000 og er siden bygget om og ud i knopskydninger, i takt med at sortimentet voksede. Vareplaceringen har derfor ikke været optimal, men det bliver der lavet om på nu.

- Vores ambition er, at butikken skal være den bedste i branchen, og at vi hæver overliggeren. Vi glæder os simpelthen så meget til at præsentere den færdige butik for vores kunder til sommer, siger Chris Warburg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094