23948sdkhjf

UMT & projekter om brugerdreven innovation

Erhvervs- og Byggestyrelsen har netop udpeget de første projekter til sit program om brugerdreven innovation. Udviklingscenter for Møbler & Træ deltager i to ud af tolv projekter.
Udviklingscenter for Møbler & Træ deltager i to af de tolv projekter Erhvervs- og Byggestyrelsen netop har udpeget til deres program om brugerdreven innovation.

Første projekt omhandler udvikling af metoder til brugerdreven innovation for små- og mellemstore virksomheder inden for Livsstil UBIL. Der tages udgangspunkt i at udvikle brugbare metoder for små og mellemstore virksomheder til at sikre brugerdreven innovation.

Der planlægges, at foretage casestudier på 6 virksomheder fra træ- og møbelbranchen samt 6 virksomheder indenfor mode- og tekstilbranchen. Projektet starter den 10. august 2007 og udføres i samarbejde med TEKO Danmark.

Det andet projekt omhandler brugerdreven innovation og metoder til udvikling af velfungerende sidde/hvilemøbler for alle.

Projektet vil udforske og afprøve en systematisk brugerdreven innovationsproces i udviklingen af et sidde/hvilemøbel, som er baseret på ældre og funktionshæmmedes behov, men som ikke nødvendigvis opfattes som et sådant.

Målet er, at skabe et mønstereksempel på, at en grundig brugerinddragelse kan skabe bedre og konkurrencedygtige møbler, der kan opfylde mange behov. Projektet starter den 14. august 2007 og ledes af firmaet Design Concern A/S.

Kilde: Udviklingscenter for Møbler og Træ - www.moebelcenter.dk/

Læs mere om: UMT
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156