23948sdkhjf

Uno Form skifter træet ud

For første gang nogen sinde anvender køkkenproducenten Uno Form andet end træ til sine køkkener - i stedet anvendes aluminium, læder, laminat og konstrueret regnskovsfinér.
Uno Forms kendetegn har i de sidste 40 år været anvendelsen af træ i den bedste kvalitet, men nu er det slut. Uno Form’s nye serie a+ fremstilles i stedet af materialer som læder, linoleum og konstrueret regnskovssorter som teak og zebrano indrammet i aluminium, skriver Berlingske Tidende.

Det er ønsket om at give kunderne mere at vælge i mellem, samtidig med at man ikke ønsker at anvende træ fra regnskov, der har fået Uno Form til at udvide materiale porteføljen.

- Det er købers marked i øjeblikket, og det gør kunderne endnu mere kræsne end før. De vil have noget, som ingen andre har. Vi har samtidig oplevet, at vi på markedet for projektsalg af luksusboliger har tabt nogle budrunder til italienske Boffi og andre udenlandske firmaer. Vi havde ikke noget, der matcher deres design, men det kommer der nu, siger Peter Bisgaard, marketingschef i Uno Form.

Det nye a+ - køkken kommer i butikkerne til oktober.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078